AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, istifa ettirilen İBB eski Başkanı Kadir Topbaş'ı dün Beyoğlu'nda bulunan çalışma ofisinde ziyaret etti. Yıldırım,"Bu seçimlerde bize gösterdiği desteklerden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Onun bıraktığı yerden hizmetler devam edecek" diye ifade etti.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok ise, sosyal medya hesabından bu ziyarete ve Yıldırım'ın sözlerine tepki göstermesi dikkat çekti.

İki ismin fotoğrafını paylaşan Olçok, kişisel Twitter hesabından, "Yahu neler oluyor. Siz Kadir Topbaş’ı FETÖ’den dolayı görevden istifa ettirtmediniz mi? Kime kırdırıyorsunuz beyler? Aklımla mı, imanımla mı oynuyorsunuz?" diye sordu. Olçok, "Bu adam FETÖ’den gittiyse ve bıraktığı yerden devralınacaksa Abdullah nereye gitti? Siz bizimle daha doğrusu benimle alay mı ediyorsunuz. Bu kadar mı fikirsiz ve balık hafızalı olduğumu mu sanıyorsunuz? Akıl unutur, peki kalp unutacak mı? Orası Allah’ın olduğu yer ve Allah unutmaz" diye ifade etti.

İşte o paylaşımlar: