Gerçek Gündemin haberine göre Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından Demirören'e ilişkin yeni iddialarda bulundu.

''pambıkören,kemer country’deki arsayı Esat Edin’den önce 5 milyon dolar borçlandırıp, sonra hacız getirip 12 milyon dolara aldın,çöktün'' diyen Peker, ''12 milyon dolarlık arsayı sadık soylu vasıtasıyla imar çıkartarak Ziraat Bankası’ndan aldığın 750 milyon dolara karşılık teminat olarak verdin'' ifadelerini kullandı. 

Mahkemenin imarı iptal etmesi ile arsanın çöp olduğunu yazan Peker, ''Mahkeme imarı iptal etti. Senin arsan artık çöp. Ziraat Bankası yönetimini uyarıyorum. pambıkören paralarını yurtdışına kaçırmadan tüm mallarına el koyun. Yoksa kanun önünde gelecekte sizler de mahkum olursunuz'' diye yazdı. 

''SUÇ DUYURUSU OLARAK YAZDIM''

Paylaşımları suç duyurusu için yazdığını söyleyen Peker, şu ifadeleri kullandı: ''Bu iki tweeti hem suç duyurusu olarak hem de burada kalması için yazdım. Ziraat Bankası’ndan pambıkörenin kullandığı kredinin karşılığında artık hiçbir teminat yoktur (sen bittin pambıkören). Kemer countrydeki arazine artık pambık ekersin.

50 milyon dolara getirttiğin o devasa uçağın var ya, birazcık namusun varsa o dahil tüm lükslerini Ziraat Bankası’na teslim edersin. Ziraat Bankası’ndan senin çaldığın para, gariban çiftçinin alın teriyle kazandığı paradır.

Köylü milletin efendisidir. Mustafa Kemal Atatürk''