"İzmir'de CHP’li Bayındır Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerin yollarını astfaltlarken, Kızıloba Mahallesi’ni diğer mahalle ve ilçelere bağlayan yaklaşık 5 kilometrelik toprak yolu asfaltlamadı. Kış gelmesiyle yolların çamur içinde kaldığını anlatan mahalleli, son iki seçimde Ak Parti’ye oy verdikleri için belediyenin kendilerine hizmet vermeyerek cezalandırdığını öne sürdü."

Asfalt tartışması üzerinden CHP’ye yüklenmeye çalışan Sabah’ın dikkatinden kaçan ise, Bayındır Belediyesi’nin AK Parti’li olması.

Sabah Gazetesinin haberine tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, şu ifadeleri kullandı:

“SABAH YALANCILIKTA ÇIĞIR AÇTI!

Yandaş Sabah gazetesi, AKP’ye ait olan Bayındır Belediyesini CHP’li gibi gösterip ‘CHP’li belediye AKP’ye oy veren vatandaşlara hizmet yok’ diye haber yaptı.

Allah yandaşın da zekisini versin! Yandaşlığı bile beceremiyorlar.”

Sabah’taki haberde yer alan hatayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, twitter hesabından şu sözlerle açıkladı: “Sabah yalancılıkta çığır açtı! Yandaş Sabah gazetesi, AKP’ye ait olan Bayındır Belediyesi’ni CHP’li gibi gösterip ‘CHP’li belediyeden AKP’ye oy veren vatandaşlara hizmet yok’ diye haber yaptı. Allah yandaşın da zekisini versin! Yandaşlığı bile beceremiyorlar.”  dedi.