Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Beştepe’de düzenlenen “Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı programında eski ve yeni milletvekillerine seslendi. Beştepe’de organize edilen yemekli toplantıya Saadet Partisi’nden tepki geldi.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, AK Parti’ye açık bir çağrıda bulunduklarını belirterek, “Külliye’de, Ak Parti’nin il başkanları ve vekillerinin yemekli toplantısının masrafını hesaplasınlar; ne tutuyorsa biz ödeyelim! Hem kendilerini bu ayıptan kurtaralım hem de sistemin bu kadar hoyratça ve göz göre göre yozlaştırılmasına müsaade etmeyelim.” dedi.

MASRAFINI HESAPLAYIN NE TUTUYORSA BİZ ÖDEYELİM

Birol Aydın sosyal medya platformu Twitter hesabından şu ifadeleri paylaştı:

“Biz Saadet Partililer, Ak Parti’nin yetkililerine açık bir çağrıda bulunuyoruz:
Külliye’de, Ak Parti’nin il başkanları ve vekillerinin yemekli toplantısının masrafını hesaplasınlar; ne tutuyorsa biz ödeyelim!
Hem kendilerini bu ayıptan kurtaralım hem de sistemin bu kadar hoyratça ve göz göre göre yozlaştırılmasına müsade etmeyelim.
85 milyon insanımızın hakkının böylesine çiğnenmesine ve devletin tüm imkanlarının bir parti tarafından har vurup harman savrulmasına göz yumamayız!”