Türkiye, televizyon ekranlarından yayınlanan ahlaksızlığa ve rezilliklere maruz kalıyor. Türk aile yapısına büyük zarar veren dizilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ATV'de yayınlanan 'Gel Dese Aşk' dizisi ile ahlaksızlık çığrığından çıktı.

HERŞEY REYTİNG UĞRUNA...

Türkiye'de televizyon kanallarının reyting yarışı kızıştıkça, aile yapısına yönelik tehlike de büyüyor. RTÜK'e yapılan şikayetlere rağmen, ardı arkası kesilmeyen bazı televizyon dizileri Türk aile yapısının temelini yıkmaya devam ediyor. Özellikle izleyiciyi ekrana mahkum etmek için hazırlanan diziler, ahlaksızlığa ve gayri meşru hayat tarzına özendiren, toplumsal yapımızı tehdit eden, birer bataklığa dönüştü. Ahlaksız içeriklerinden dolayı Türk dizileri bazı İslam ülkelerinde bile yasaklandı.

REZİL DİZİ ATV'DE YAYINLANIYOR!

ATV’de yayınlamaya başlanan 'Gel Dese Aşk' dizisi tepki çekmeye devam ediyor. Bir babanın, genç kızının, arkadaşına aşık olmasını konu alan dizi, çarpık ilişkiler ve bir dizi entrika içeriyor. Ahlaksız yaşamların zihinlerde normalleştirilmeye çalışıldığı dizide, küfürler de havada uçuşuyor. Sosyal medyada RTÜK’e bu ahlaksız dizinin yasaklanması için çağrı yapılıyor.

ERDOĞAN DİKKAT ÇEKMİŞTİ AMA...

Geçtiğimiz haftalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda yayınlanan dizilerde evlilik dışı hayatın özendirildiğini söyleyerek tepki göstermişti. Erdoğan, dizi ve programlardaki gayri ahlakiliğe tepki göstererek "Buna bir tavır koymalıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan "Evlilik dışı hayat medya aracılığıyla özendirilmeye çalışılıyor. Aile kökünü kurutmayı amaçlayan sembollerin önü açılmaya çalışılıyor. Bu büyük tehlikeye hep birlikte karşı koymalıyız. Nikah dışı evlilik bizim değerlerimizde yok. Buna hep birlikte tavır koymalıyız." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Erdoğan'ın tepkisine rağmen, kanallarda yayınlanan ahlaksız dizilere her gün bir yenisi ekleniyor. Sosyal medyada bu tür dizilere tepki gösteren kullanıcılar, yetkililerin bir an evvel etkili bir adım atmasını talep ediyor.

Kaynak: Milli Gazete