Televizyon kanallarında sıkça gördüğümüz  AK Parti hükümetine yakınlığıyla da tanınan gazeteci Nagehan Alçı ve televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı yurt dışında yabancı bir bankada işlem yaparken görüldüğü öne sürüldü.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın dün yorumcusu olduğu Beyaz TV’deki “Derin Futbol” programına rahatsız olduğu için katılamadığı ifade edilmişti. Gazeteci Serdar Cebe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise Rasim Ozan Kütahyalı ve eşi Nagehan Alçı’nın Yunanistan’ın başkenti Atina’da olduğunu bildirdi.

BEYİN GÖÇÜ MÜ GERÇEKLEŞİYOR?

Cebe Twitter paylaşımında Kütahyalı ve Alçı’nın, bugün saat 09:30 ile 10:00 arasında Optima Bank’ta olduklarını öne sürdü.

 Serdar Cebe  ses getirecek paylaşımında “Rasim Ozan  ( Galatasaray. formasıyla) ve eşi Nagehan Alçı’nın  Atina'da Optima Bank’ta ne işi var (Salı saat 9:30 -10:00 arası ). Acaba ev mi alıyorlar, beyin göçü mü gerçekleşiyor” diye yazdı.

Gazeteci Serdar Cebe paylaşımında “Acaba ev mi alıyorlar” gibi imalı bir cümle kurması da dikkatlerden kaçmadı.

Bilindiği üzere Kütahyalı ve Alçı çifti 2013 yılında FETÖ’nün bankası olarak bilinen Bank Asya’dan 5 milyon dolar kredi çekerek Çengelköy'ün lüks sitesi "Sultan Makamı" sitesinden ev almışlardı.