Paralarını alamadıklarını belirten Gaziantep Green Park otel işçileri tehdit edildiklerini söyledi. Green Park'ın Kurumsal İletişim Sorumlusu ise "Bu iddialar gerçek dışı" dedikten sonra videonun anımsatılması üzerine daha sonra bir açıklama yapacaklarını duyurdular.

Cumhuriyet'ten Denzican Akar'ın haberine göre, Bugün sabah şantiyeye geldiklerinde inşaata alınmadıklarını belirten işçiler, "Burası Gaziantep Adil Üstündağ'ın oteli. Paramız ödenmiyor. Sabah işimize geldik kapıdan içeri almıyorlar. Bir de tehdit ediliyoruz" ifadelerinde bulundukları gözlemlendi.

Green Park Kurumsal İletişim Sorumlusu Emre Karakaş ise konuya ilişkin sorumuz üzerine "Bu iddialar gerçek dışı böyle bir durum söz konusu değil, iddialar gerçek dışı" dedikten sonra işçilerin şantiye önünde çektiği videonun anımsatılması üzerine "Bununla ilgili bir açıklama yapılacaktır. Gerekli problemin aşılacağını düşünüyorum. Şu an ben de tam olarak konuya hakim değilim, gerekli bir bilgilendirme yapacağım. " ifadelerinde bulundular.

"TEHDİT EDİLİYORUZ"

İşçilerin otel önünde çektiği videoda ise "Saat 07:56'da işyerimize geldik. Bütün şeflerimiz, mühendislerimiz, temizlik işçilerini ve polisi de arkasına almış hakkımızı vermiyor. Bu kadar insan mağdur. Burası Gaziantep Adil Üstündağ'ın oteli. Paramız ödenmiyor. Sabah işimize geldik kapıdan içeri almıyorlar. Bir de tehdit ediliyoruz burada." ifadeleri kulla

Gazetemize açıklama yapan Arif Güneş isimli işçi, "Ocak ayından beri paralarını alamayan insanlar var. İşi bırakıp giden arkadaşlara paraları ödenmedi. Bir de tehdit ediliyoruz" şeklinde konuştu. Güneş, Adil Üstündağ hakkında ise "Adam buraya geliyor, Vali benim yeğenin, muhtar tanıdığım, şu kadar otelim var" ifadelerinde bulunduğunu iddia etti.