Orhan Uğuroğlu Yeniçağ'daki bugünkü köşe yazısında kendisinin ve  Gelecek Partisi  Genel Başkan Yardımcısı  Selçuk Özdağ'ın uğradığı saldırıya ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı  Semih Yalçın'ın, Habertürk Yazarı Nagehan Alçı'ya yaptığı, "Bu hareketin delisi çoktur Nagehan Hanım. Talimat falan dinlemezler..." açıklamasına köşesinde yer veren Orhan Uğuroğlu, "Böylece Bahçeli ve Yalçın bu menfur saldırıların siyasi ve hukuki sorumluluğunu da üstlenmiş oldular." dedi.

İşte, Orhan Uğuroğlu'nun "Azgın milliyetçilik" başlıklı dikkat çeken o yazısı;

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile bana yapılan saldırıları kimler yaptı? MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Habertürk Yazarı Nagehan Alçı'ya verdiği demeçle, "Bu hareketin delisi çoktur Nagehan Hanım. Talimat falan dinlemezler..." diyerek MHP'lilerin yaptığını açıkça itiraf etti.

Ayrıca Özdağ'ın ve benim ifadelerimde bu saldırılardan dolayı, "MHP'yi eleştirilerimiz" karşısında MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli'nin sessiz kalması, "Sükût ikrardan gelir" ilkesini hatırlattı…

Böylece Bahçeli ve Yalçın bu menfur saldırıların siyasi ve hukuki sorumluluğunu da üstlenmiş oldular.