Bir süre önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la görüşen Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, “Erdoğan beni 'abi' diye bilir” dedi.

Oğuzhan Asiltürk, katıldığı televizyon programında, “Şu anda bize hiçbir parti kötü davranmıyor; o da benim çalışmalarımdan dolayı geliyor” ifadelerini kullandı.

İşte o programdan görüntüler:

Oğuzhan Asiltürk’ün Erdoğan’la görüşmesi sonrası partide başlayan tartışma, bu sözlerin ardından bir kez daha gün yüzüne çıktı.

“BU TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜ BİR YAKLAŞIM”

Saadet Partisi yöneticisi Ali Aktaş, “Oğuzhan Asiltürk'ün kalbi Tayyip Erdoğan'a iyice meyletmiş durumda. Bir de ‘Şu anda bize hiçbir parti kötü davranmıyor o da benim çalışmalarım sayesinde’ diyor ki bu tamamen hayal ürünü bir yaklaşım. Saadet bugün itibar görüyorsa Temel Karamolloğlu ve siyaseti sayesindedir” ifadelerini kullandı.

İşte o mesaj:

“1994 RUHU DEDİKLERİ…”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Bülent Kaya ise AKP’nin Milli Görüş’ü işaret eden sloganını eleştirip “1994 ruhu dedikleri Erbakan’ı arka fon olarak kullanıp Milli Görüş’ü Erdoğan’la tanımlama gayretidir” dedi.

Yahya Yayla da Kaya’nın mesajına Asiltürk’ün konuşmasını ekleyip şu yorumu yaptı: “Kesinlikle katılıyorum. partimizin yetkili organları bu kişiyi pasife almalıdır teşkilatta büyük moral bozukluğuna dedikoduya sebep oluyor.”

İşte o mesajlar:

Bir başka Saadet Partisi yöneticisi Fatih Tezel, son dönemde partide yaşanan tartışmaları şu sözlerle anlattı:

“Saadet ailesi içerisinde uyuşmazlık olabilir, hatalar yapılabilir, hoşumuza gitmeyen hâller olabilir, bu olumsuzluklar her ailede, camiada olabileceği gibi bizde de olabilir, olacaktır. Gitmek,küsmek çare olmaz.. OLAMAZ..”

İşte o mesaj: