Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen İsmailağa Cemaati’nin hocalarından Ahmet Mahmut Ünlü, geçen ay başında Nur Cemaati’nin hocası olan Hüsnü Bayramoğlu’nu ziyaret etmişti. Bu kez de Nurcu Bayramoğlu, Cübbeli Ahmet’in evinde buluşarak, iade-i ziyarette bulundu. Buluşmada Cübbeli Ahmet’in babası Yusuf Ünlü de bulundu.

Cübbeli Ahmet’in sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili, “Üstâd Bedîuzzamân Hazretleri’nin: ‘Onların sözü benim sözümdür’ buyurduğu ve yed-i emîn addettiği Hüsnü Bayramoğlu ağabeyimiz, Cübbeli Ahmet Hocaefendi’yi hânesinde ziyâret etti” şeklinde paylaşım yapıldı.


CÜBBELİ AHMET HAKKINDA AĞIR SÖZLER: KRİPTO FETÖ’CÜLERLE DİRSEK TEMÂSINI ARTTIRDI

FETÖ’nün Tahşiye kumpasından 16 ay hapis yatan Mustafa Kaplan, sosyal medya hesabından yazdığı yazı ile buluşmayı sert ifadelerle eleştirdi. Nurculuk kökenli Tahşiye grubunun liderliğini, Said Nursi'nin ilk talebesi Hulusi Yahyagil'in talebesi olan, emekli imam Vartolu Mehmet Doğan yapıyor.

Nur Cemaati kökenli Tahşiye grubundan Mustafa Kaplan, “Gözlerimiz aydın olsun! İsmailağa cemâatinin mutlak vekil vekili Cübbeli Rasputin, Nurcuların mutlak vekili Şoför Hüsnü ile kendi evinde buluşmuş. Müslümânlar bir araya geliyor diye sevinen kitlelerin gözü aydın. Sanırım bu, Cübbeli Rasputin’in daha önce diğer mutlak vekile yaptığı ziyâretin iádesi olmalı. Buluşmada Rasputin’in muhterem babası da bulunmuş” diye yazan Mustafa Kaplan, “Cübbeli’yi bilen biliyor, organize işlerinde profesyonel, Anadolu ta’bîriyle şeytanın arka bacağı. Bizim Şoför görünüşte Allah’ın saftiriği, çevresinde dönen dolapları anlayacak durumda değil; aksini ise düşünmek bile istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet’in FETÖ tarafından cezaevine atılması sonrasında yaşananlara da dikkat çeken Nurcu Mustafa Kaplan, “Cübbeli Rasputin son zamânlarda bir hareketlenme içine girdi. Fetullah’a verdiği söz gereği olmalı, kripto FETÖ’cülerle dirsek temâsını arttırdı. Son durağı olan Nurcuların mutlak vekili Hüsnü Bayramoğlu’nda da son zamânlarda meşhûr FETÖ’cü isimlerle temâs fazlalaştı. Bu iki ismin yan yana gelmesini okuması gerekenlere ben bildiklerimi aktardım” iddiasında bulundu. Mustafa Kaplan, Hüsnü Bayramoğlu’nu da uyararak, “Gaz kes Şoför abi, Nûr câmiasında olman hasebiyle bir kere daha uyarıyorum, çevrendeki besili tosunlar seni uçuruma doğru sürüklüyorlar” dedi.

Nurcu Mustafa Kaplan sosyal medya hesabından yazdığı yazıda şu ifadeleri kullandı:

“İsmailağa’nın içindeki samîmî Müslümânlara gidin sorun, size bu Rasputin’in hikâyelerini anlatsınlar. Gümüş çubuklarla hurma yeme merâklısı bu “hurma tüccârı”, çevirdiği dolaplar sebebiyle bir ara içeri alınmıştı. Orada bile fırıldak çevirmekten geri durmamıştı. FETÖ’nün Hava Kuvvetleri mahrem imamı Adil Öksüz, bu Rasputin’i hapishânede ziyâret ediyor. Pensilvanya Kardinali’nin imzálı iki kitâbını hediye getiriyor. Osmanlıca yazan Kardinal, Rasputin’e duá ediyor ve “Kardeşiniz M. Fetullah Gülen” imzásını atıyor. Cübbeli de bu iltifâtla kendinden geçip, “Fazílet ehlini ancak fazílet ehli tanır” diye açıklama yapıyor.”

“‘Ehl-i fazílet-i zükrân’ o günlerde ülkenin de tek söz sáhibi olduğu için, ‘ehl-i fazílet-i nisvân’ hemen tahliye ediliyor. Mahkeme devâm ettiği için ákıbetini riske atmayan Rasputin, soluğu Erzurum’da alıyor. Fetullah iblîsini Nurcuların içine sokan ve ölene kadar da o háine lojistik destek veren Kırkıncı şeytanını karanlık izbesinde ziyâret ediyor, elini eteğini öpüyor, duá istiyor (iltimâs dileniyor)! Karanlık kümbette hangi pazarlıklar döndü ise, Cübbeli Rasputin beraat ediyor!

İsmailağa’ya mutlak vekillik için yapmadığı şaklabanlık kalmayan Rasputin’i kendi cemâatinde de ehl-i hak kesinlikle sevmiyor, hareketlerinin de farkında. Çok karanlık işler çevirdiği için herkes şerrinden korkuyor. Cübbeli Rasputin son zamânlarda bir hareketlenme içine girdi. Fetullah’a verdiği söz gereği olmalı, kripto Fetöcülerle dirsek temâsını arttırdı. Son durağı olan Nurcuların mutlak vekili Hüsnü Bayramoğlu’nda da son zamânlarda meşhûr Fetöcü isimlerle temâs fazlalaştı. Bu iki ismin yan yana gelmesini okuması gerekenlere ben bildiklerimi aktardım.

Hüsnü Bayramoğlu’nun Reis’le özel görüşmelerini canlı yayında herkese duyurmaları, bir taraflardan sıkıştırıldığı anlaşılan Cübbeli’nin Şoför abinin şefâatine ihtiyâcı olduğunu gösteriyor. Bunlar Rasputin’in her zamânki atraksiyonlarından bir tânesi, ona yakışıyor da. Peki, Şoför abiye ne oluyor? Kendisini konunun nezâketi hakkında alenen îkáz ettiğimiz hâlde, bu pervâsızlığın altında yatan şey ne? Kripto FETÖ’cülerin yeni bir yapılanma içinde olduğunun delîli mi, yoksa işin içinde “hurma ticâreti” mi var? “Müslümânların bir araya gelmesi” hikâyesini yutacak bebek kalmadı. Bir araya gelinecek Müslümân mı kalmadı ülkede Rasputin’den başka? Bu buluşmaların arka planında hangi Adil Öksüz’ler var acabâ? Gaz kes Şoför abi, Nûr câmiasında olman hasebiyle bir kere daha uyarıyorum, çevrendeki besili tosunlar seni uçuruma doğru sürüklüyorlar. Millete eğlenmek için Rasputin’in kasetleri yeter! Yakında Rasputin’in ipi kesilirse, sen de altında kalırsın! Dostun ağır sözü sizin lehinizedir.”