Berat Albayrak'ın nerede olduğu merak konusu oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden Instagram hesabından yaptığı paylaşımla istifa eden ve hala bir açıklama yapmayan Berat Albayrak'ın nerede olduğu merak konusu oldu.

Muhalefetten bazı isimler sırra kadem basana Berat Albayrak'ın durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

"51 GÜN ÖNCE BU ÜLKENİN..."

Gelecek Partisi  Kurucular Kurulu üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, "51 GÜN OLDU Evet tam ellibir gün önce bu ülkenin en kudretli ikinci adamı idi. Ülkenin 130 milyar doları hiç edilirken müjdeler veriyordu. Sadece bir bakan da değildi, CB damadı idi. Sonra bir gece yarısı aniden kayboldu. Siyasi ve insani olarak soruyorum: Berat Albayrak nerede?" açıklamasında bulundu.

"ŞEFFAFLIĞIN GEREĞİDİR"


Öte yandan  CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Boşalan hazineden sonra kaybolan bir damat var. 128 miyar  dolar kayıp, damat da kayıp. Damat nerede?

Bu ülkede Hazine ve Maliye Bakanlığı, öncesinde Enerji Bakanlığı yapmış bir kimsenin istifa ettikten sonra nerede olduğunu bilmek siyasette şeffaflığın da bir gereğidir.

Sağlık sorunu var ise Allah'tan acil şifa dilerim. Ama devletin hazinesi ve maliyesinin teslim edildiği bir damat istifa edip orta yerden kaybolmuşsa bu kayıptır. Bu kaybın da bulunması lazım" dedi.

Kaynak: Milli Gazete