İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep  Tayyip Erdoğan için "Son günlerde pek iyi değil. Egosantrik serzenişlerinin her gün yeni birisini izlemek zorunda kalıyoruz. Öfke nöbetlerine maruz kalıyoruz" dedi.

Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Erdoğan’ın bu çağrıma cevap vereceğinden emin değilim. Sayın Erdoğan son günlerde iyi değil" diyerek şöyle konuştu:

"Her gün egosantrik serzenişlerinin her gün yenisini izlemek zorunda kalıyoruz. Öfke nöbetlerine maruz kalıyoruz. Güven ve istikrar diye çıktığı yolda bilginin yerini cahilliğe, sağduyunun yerini öfkeye bıraktığını görüyoruz."

"VİCDANSIZ BİR ADAM OLDUN"

"Erdoğan vatandaşı az gezerken sefa sürebilen vicdansız bir adam oldun. Geçmiş iktidarların hatalarından ders alırdın, şimdi doğruları duyamayacak kadar sağır bir adam oldun. Eskiden bilgi ve tecrübe sahibi insanları etrafında toplardın, şimdi şakşakçıları topluyorsun. Milletin yüzüne bakmıyorsun, yüzüne bakmıyorsun. MÜSİAD Başkanı bile faizlerdeki düşüşün iş dünyasına yansımadığını söyledi."