Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’la Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yan yana gelmesini eleştiren Ahmet Davutoğlu’nu kınadı.

Siyonist işgalci İsrail’in eli kanlı Cumhurbaşkanı Yitzhak Herzog’ın Türkiye’ye olan ziyareti gündemin ilk sırasına oturturdu. Filistin zulmü karşısında İsrail’e hakettiği dersi veremeyen AK Pari hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerine bir de Yitzhak Herzog’un elini sıktı.

Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye’ye ‘yalvar yakar’ getirildiğini söylerken “Sn. Erdoğan, bizi yine 28 Şubat ittifakı olmakla itham etmiş. Biz de ona 28 Şubat'ın savunan adamı Prof. Dr Necmettin Erbakan hocanın ifadesi ile cevap verelim: Hadi ordan!” diye yazmıştı.

“SANA HİÇ YAKIŞMADI DAVUTOĞLU”

Bu mesaja içerlenen Melih Gökçek ise Davutoğlu’na Twitter üzerinden cevap verdi. Gökçek paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Herzog karşısındaki mutsuz halini referans alarak şunları yazdı:

Sayın Davutoğlu hiç ama hiç yakışmadı. Yandaki fotoğrafa bak. Her şey ortada. Eğer idrak edemiyorsan lütfen ama lütfen siyaseti bırak…