Dolar kuru yeni bir rekor kırmaya hazırlanırken ekonomi yönetimi halka umut dağıtmaya devam ediyor. Gazeteci Mehmet Tezkan da vatandaştan hala gerçekleri saklamaya çalışan  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekonomi yönetiminin kapalı kapılar ardında neler konuştuğunu merak ettiğini yazdı.

Saray’da medyadan uzak bir şekilde en yakın dostlarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın neler konuştuğunu çok merak etiğini ifade eden Mehmet Tezkan “Görünmez adam olmayı çok isterdim. Görünmez adam olsam Saray’ın koridorlarında dolaşsam. Döviz kuru artarken danışmanların yüzünü görsem. Konuşmalarına kulak versem. 1100 odalı Saray’ın tamamını değil ama Reis dedikleri Erdoğan ile teşriki mesaisi olanları dinlesem. Sonra Erdoğan’ın çalışma odasına dalsam. Bir kenara ilişsem kimler giriyor kimler çıkıyor, kimler ne söylüyor öğrensem.” Diye yadı.

"AH GÖRÜNMEZ ADAM OLSAYDIM.."

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapıtlarından söylediklerinden pişman olup olmadığını da sorgulayan Tezkan yazısının devamında “Pişman mıdır? Bu yüzden koltuğunun sallandığından söz ediyor mudur? Keşke yapmasaydım diyor mudur? Açık söyleyeyim. Hayatı normal akışına bıraksaydı. Uzmanlara göre enflasyon yüzde 25 seviyesinde olacaktı. Erdoğan’ın yeniden daha seçilme ihtimali fifty fifty idi. Şimdi?, Anca yüzde 30 diyorlar… Ah görünmez adam olsaydım, Saray’a sızsaydım. Koridorları dolaşsaydım, danışmanlara kulak kabartsaydım, ülkenin yönetildiği kaptan köşküne girseydim, Reis’in ülkeyi nasıl yönettiğini görseydim… Size neler anlatırdım neler…" ifadelerini kullandı.