*28 ŞUBAT DARBESİ*

28 Şubat 1997, Türk siyasi tarihinde bir utanç vesikası olarak yerini almıştır. Kendini bu ülkenin sahibi sanan ama aslında birer hain olan bu darbeci ve faşist zihniyet “REFAH-YOL” iktidarını görevden uzaklaştırmak için bir darbe yapmış,Türkiye’yi büyük bir karanlığın ve kaosun içine itmiştir.

“Batı Çalışma Gurubu” adı altında Türkiye’de milyonlarca insanı fişleyerek idam fermanlarını imzalayan, sokaklara para karşılığında insan dökerek hükümetin aleyhinde sloganlar attıran, kirli emelleri uğruna cinayetler işleyen, suçsuz ve günahsız insanları cezaevlerine dolduran bu eli kanlı çeteler, 28 Şubatta Türkiye’nin her alanda çöküşünü hazırlamıştır.

Erbakan hükümetini iş başından uzaklaştırmak İçin başta ABD olmak üzere Siyonist ve Mason localarından büyük destek alan bu hainler, “İRTİCA GELİYOR” yalanları ile Sincan’da tanklar yürütülmüş, bazı STK ve sarı sendikaları sokaklara dökerek bu ülkeyi gergin bir atmosferin içine sürüklemiştir.

Dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de kendisine has siyasi ayak oyunları ile bu sürece katkı sunmuştur. Tek amaçları bu ülkenin yönetimini ele geçirmek olan bu cuntacıların oyununu fark eden Prof. Dr. Necmettin Erbakan, istifa ederek fiili bir darbenin gerçekleşmesine fırsat vermeyerek binlerce masum insanın cezaevlerine girmesine engel olmuştur.

28 Şubat bir züldür. 28 Şubat Türkiye İçin bir utançtır. Ama ne yazık ki bu ülkeye bu rezaleti yaşatanların büyük bir kısmı halen ortalıkta hiç bir şey olmamış gibi dolaşmaktadır.

Bu karanlık dönemin mağdurları yıllardır kaybettikleri haklarını halen almamışken, bu ülkeye bu acıları yaşatan hak ve adaletten yoksun bu örümcek kafalıların hakettikleri cezayı almaları ile ancak kamu oyu vicdanı rahatlayacaktır. Rabbim bu ülkeye bir daha 28 Şubatları yaşatmasın inşallah. Esen kalınız. *Mehmet Fırat*