Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Mansur Yavaş ile  CHP'li isimler arasında yaşananları kaleme aldı. Bir okurun kendisine ulaştırdığı bilgileri aktaran Yalçın Bayer, "CHP İBB grubu kaynıyor zannediyorduk.  Ankara’da da ‘sıkıntılar’ yaşandığını söyledi bir okurumuz." yazdı.

MANSUR YAVAŞ İLE CHP'Lİ İSİMLER ARASINDA KRİZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP'li meclis üyeleri arasındaki gerilimi köşesine taşıyan Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, " ABB Başkanı Mansur Yavaş yaklaşık sekiz aydır CHP grubuna gelmiyor, sorunları dinlemiyor ve ne yapılması gerektiği konusunda üyelerle bilgi alışverişinde bulunmuyormuş. Bundan önce, CHP grup odası yerine kendi makam odasında CHP’li meclis üyeleri ile görüşmüş, daha sonrası yok. Bu durumdan rahatsız olan CHP’li üyeler genel merkeze durumdan yakındıklarında da bir sonuç alamıyorlarmış." ifadelerine yer verdi.

İşte, Yalçın Bayer'in dikkat çeken o yazısı;

MANSUR YAVAŞ ‘DOKUNULMAZ’ MI?

Biz sadece CHP İBB grubu kaynıyor zannediyorduk. Ankara’da da ‘sıkıntılar’ yaşandığını söyledi bir okurumuz... ABB Başkanı Mansur Yavaş yaklaşık sekiz aydır CHP grubuna gelmiyor, sorunları dinlemiyor ve ne yapılması gerektiği konusunda üyelerle bilgi alışverişinde bulunmuyormuş. Bundan önce, CHP grup odası yerine kendi makam odasında CHP’li meclis üyeleri ile görüşmüş, daha sonrası yok. Bu durumdan rahatsız olan CHP’li üyeler genel merkeze durumdan yakındıklarında da bir sonuç alamıyorlarmış. Konuyu Kılıçdaroğlu’na ilettiklerinde “Siz karışmayın, Mansur Bey doğru bildiğini yapar” diyormuş. “Bir nevi dokunulmazlığı var Mansur Yavaş’ın” diyen okurumuz, “Mansur Bey, CHP’lilerin oylarıyla seçilmedi mi? Hiç itibarımız yok. Hiçbir şekilde fikirlerimiz sorulmuyor. CHP’li neredeyse bürokrat yok, bir laf vardır; harman bizim ama ekinin tamamını başkası alıyor” diye ekliyor.