Çok sayıda sivil toplum kuruluşu, 18 Eylül 2022 günü  İstanbul'da 35 bin kişinin katılımıyla LGBT sapkınlığına karşı büyük bir yürüyüş düzenlemişti. Büyük yankı uyandıran yürüyüşün ardından geçtiğimiz gün Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu tarafından bir basın açıklaması gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada "Halkımız LGBT Dayatmasına ‘Dur’ Demektedir. Yöneticilerimiz de bu talebe duyarsız kalmayacaktır." ifadeleri kullanılırken LGBT sapkınlığına karşı 150 bini aşkın sayıda imza toplandığı belirtildi.

YASALARLA DUR DENİLECEĞİNE İNANIYORUZ

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşat Mican ve Aile Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Eryılmaz'ın söz aldığı basın açıklamasında LGBT dayatmasına karşı son 12 ayda tüm Türkiye’de pek çok organizasyon gerçekleştirildiği ve 150.000’den fazla ıslak imzalı dilekçenin toplandığı kaydedildi. TBMM’de grubu bulunan tüm partilerin ziyaret edilerek dilekçelerdeki milletin talebini siyasi partilere ileteceklerinin aktarıldığı açıklamada, "Milletimizin iradesinin TBMM’de kanunlaştırılacağına, LGBT Propaganda ve Dayatmasına yasalarla ‘dur’ denileceğine inanıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu tarafından yapılan basın açıklamasının bir bölümü şu şekilde:

Küresel sermaye ve emperyalist lobiler, insanlığı cinsiyetsizleştirmek istiyorlar.
Cinsiyetsizleştirme ile tüm dünyada insanlık neslini azaltmak istiyorlar.
İnsanın fıtratını, gelenek ve göreneklerini, değerlerini hiçe sayıyorlar.
Kirli emelleriyle insanlığı, aileleri, en önemlisi de masum çocukları zehirliyorlar.
Üstelik bunu “özgürlük” şeklinde tüm insanlığa dayatmaya çalışıyorlar.
Bizler ailelerimizin, çocuklarımızın ve tüm insanlığın geleceğini tehdit eden bu propaganda ve dayatmaya kayıtsız kalmayacağız
Dayatmaya karşı yasal düzenleme talep ediyoruz.

Kaynak: Milli Gazete  / Bekir Şirin