AK Parti milletvekili Hamza Dağ'ın özel kalemi olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu, uyuşturucu madde kullanması sonrasında bazı siyasilerle fotoğraf çektirmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kokain kullandığı anlara ait görüntülerin yayınlanmasının ardından ikinci kez gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu dün bir açıklama yaparak her şeyi itiraf etti.

İtiraf niteliğindeği açıklamasıyla dikkat çeken Ayvatoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Daha fazla güçlü görünürsem her kapının açılacağını düşündüm. Şimdi, çok yanlış olduğunu anladığım bu durumun içine sürüklendim. Daha fazla nüfuz sahibi olma, olduğundan farklı görünme çabasıyla gücün yanında görünme, hükümetteki güçlü insanlarla fotoğraf vererek kendime yeni kapılar açma düşüncesi beni her gün başka bir yanlışa sürükledi. Oysaki insanın kendi çabası kendi mücadelesi kendine yetermiş.

Aslında göstermeye çalıştığım gibi bir hayatım yok ama bunu da olduğundan farklı görünme psikolojimle sürekli bu tür resimler yayınlayarak oluşturmaya çalıştım. Bu da bir özgüven sorunu, başka bir psikolojik sorun olduğunu şimdi daha iyi gülüyorum.

Ticaret yapıyor olmama rağmen AK Parti Genel Merkezi'nde bir işim olursa siyasi büyüklere daha yakın olursam daha güçlü olurum düşüncesi ile orada işe girmek için bütün koşulları zorladım. Maddi olarak ihtiyaç duymama rağmen partinin gücü için orada olmak istedim. Bu düşünce tarzı beni daha büyük yanlışların içine sürükledi."

Kaynak: Milli Gazete