CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nu ziyareti sonrasında bürokratlara yaptığı çağrıyı değerlendiren Korkusuz yazarı Ahmet Takan, dikkat çeken bir yazı yazdı. Takan, bugünkü yazısında, "Kılıçdaroğlu, oluşturmaya çalıştığı algı da başarılı olabilecek mi? Zaman gösterecek. Ancak, Ankara'da olup bitenler üzerinden yeni siyasi senaryolar yazanlara göre, Tayyip Erdoğan zokayı yuttu" dedi.

Ankara siyasi kulislerinde "Kemal Kılıçdaroğlu başlattığı Cumhurbaşkanlığı adaylığı kampanyasındaki yol taşlarını döşemeye devam ediyor. Bürokratlara yaptığı sert uyarı ile bu kampanyayı yeni bir evreye taşıdı" denildiğini söyleyen Takan, CHP Genel Başkanı'nın "strateji, bir bütünlük gösterdiği; devletin tüm kurumlarıyla yakından ilgili, iktidara gelirse çözümünde hazır algısına oynadığı" görüşünün hakim olmaya başladığını ifade etti.

"Kılıçdaroğlu, oluşturmaya çalıştığı algı da başarılı olabilecek mi?" sorusuna Takan, "Zaman gösterecek" diye cevap vererek şöyle yazdı:

"Ancak, Ankara’da olup bitenler üzerinden yeni siyasi senaryolar yazanlara göre, Tayyip Erdoğan zokayı yuttu"