Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan kale aldığı yazısında dikkat çeken bir iddada bulundu. Takan, Cumhurbaşkanı  Tayyip Erdoğan ile özel kalemi arasında gerginlik yaşandığını yazdı.

Takan köşe yazısında Ankara Kulislerinde, “Erdoğan’ın artık yakın çevresinin kendisinden gerçekleri sakladığını anladığının” konuşulduğunu ve “Beni yanıltıyorsunuz. Bundan sonra kanaat önderleri ile sen görüşmeyeceksin. Ben doğrudan görüşeceğim” ifadelerini kullandığının duyulduğunu ifade etti.

"YAKIN ÇEVRESİ TARTIŞILIR OLDU"

Meslek hayatında şimdiye kadar Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürleri'nin siyasi çekişme yada dedikodularda isminin ön plana çıkmadığını vurgulayan Korkusuz gazetesi yazarı Takan,  "Medyaya da bazen yansıyor; kötü gidişat yüzünden Tayyip Erdoğan’ın “yakın çevresi” epey tartışılır oldu. Erdoğan’a ses çıkaramayan çoğu yandaşlar “yakın çevresi” ni taşlıyor. Şu günlerde, Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da hedef tahtasına oturtuldu. Hasan Doğan, Tayyip Erdoğan’ı “yanıltan” isimlerin en başında sıralanıyor. Son saray dedikodularına göre; durumun farkına varan Tayyip Erdoğan, Hasan Doğan’ın bazı yetkilerini elinden almış…" ifadelerini kullandı.

"KANAAT ÖNDERLERİ"

Yazısının devamında "Tayyip Erdoğan’ın –bildiğiniz tanımların dışında- sürekli temas halinde olduğu “kanaat önderleri” vardır. Bunlardan bazıları, Erdoğan’ın geçmişten tanıdığı bir ilçede esnaf, bir ilde sporcu, herhangi bir yerde din görevlisi gibi kendi halinde vatandaşlardır." diyen Takan, çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

"GERÇEKLERİN SAKLANDIĞINI ANLAMIŞ"

Takan, köşe yazısında "Saraydan kulağıma gelen iddialara göre; “Tayyip Erdoğan, artık, yakın çevresinin kendisinden gerçeklerin saklandığını anlamış”. Vee, Hasan Doğan’a demiş ki “Beni yanıltıyorsunuz. Bundan sonra kanaat önderleri ile sen görüşmeyeceksin. Ben doğrudan görüşeceğim”. Doğan, itiraz eder gibi olmuş “efendim, çok yoğunsunuz, o yüzden ben görüşüyorum” demiş. Erdoğan’da “merak etme, ben zaman bulurum” diye Hasan Doğan’ı terslemiş." dedi.