Kübra Par, HaberTürk'teki bugünkü yazısında, "Enflasyonu düşüremezlerse şu anki moral üstünlük bir yalancı bahar gibi gelip geçer. Fakat siyaset de son tahlilde bir motivasyon meselesidir ve son 1 haftada yaşananlar AK Parti teşkilatı üzerinde âdeta elektroşok ile hayata dönüş etkisi yarattı" ifadelerini kullandı.

"AK PARTİLİLERİN BEKLEDİĞİ MUCİZE"

AK Parti'nin bir süre önce gelecek seçime kaybetme olasılığı ile baktığını söyleyen HaberTürk yazarı Kübra Par, "Moralman dibe çöktükleri bir anda Cumhurbaşkanı şapkasından dolara endeksli mevduat hesabını çıkardı. Doların bir gecede 18 TL'den 13 TL'ye gerilemesi, AK Partililerin uzun zamandır beklediği bir mucizenin gerçekleşmesi gibi oldu âdeta" dedi. 

"YALANCI BAHAR GİBİ GELİP GEÇER"

Gelen zamların AK Parti'yi zorlayacağını söyleyen Kübra Par, "Enflasyonu düşüremezlerse şu anki moral üstünlük bir yalancı bahar gibi gelip geçer. Fakat siyaset de son tahlilde bir motivasyon meselesidir ve son 1 haftada yaşananlar AK Parti teşkilatı üzerinde âdeta elektroşok ile hayata dönüş etkisi yarattı" ifadesini kullandı.

Par, iktidarın işinin kolay olmadığını dile getirerek "Anketler muhalefet blokunun toplam oyunun Cumhur İttifakı’nın açık ara önünde olduğunu gösteriyor. Eğer ki iktidar vaat ettiği gibi ekonomiyi toparlamayı başarabilirse, 20 yıllık yıpranmaya rağmen gelecek seçim kıran kırana geçer"  diye ifade etti.