Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'un "Karşıma çık" sözlerine yanıt vererek, "Biz sandıkta Kılıçdaroğlu'nun karşısına çok çıktık" dedi.

AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Erdoğan'ın öne çıkan sözleri şu şekilde:

"Milletimizin 2018'den beri devam eden ekonomik dalgalanmalar nedeniyle sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Elektrik tarifeleri konusunda ilgili kurumlara vatandaşlarımız lehine değerlendirme yapılması talimatını verdik.
Belediye Başkanlarımız su tarifelerinde en az  KDV kadar indirim yaparak, enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır.
AKP'li belediyelerin olduğu yerlerde su tarifesinde en az yüzde 7 indirim yapacağız.
Son günlerde Kılıçdaroğlu bize meydan okuyor. 'Karşıma çıkın' diyor. Biz sandıkta Kılıçdaroğlu'nun karşısına çok çıktık.
Bizim öyle yuvarlak masalarda işimiz yok. Oralarda neler görüşüyorsunuz hepsi ortada, o masadan bir şey çıkmaz. 2023'te milletimiz zatı da, temsilcisi olduğu projeyi de siyasetin tozlu raflarına kaldıracaktır.
Biz ekonomide oynanan oyunların farkındayız. Sıkıntılarımız var ama sahip olduğumuz avantajlar çok daha fazla ve kıymetli. Cumhur ittifakı ile birlikte kalkınma mücadelesini tarihimizin en üst seviyesine çıkarmayı başardık."