AK Parti'nin dün gerçekleşen TBMM grup toplantısının ardından farklı partilerden seçilen bazı belediye başkanları AK Parti'ye geçmişti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün partisinin haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bazı belediye başkanlarının AK Parti'ye geçmesini değerlendiren Karamollaoğlu dikkat çeken ifadeler kullandı.

AK Parti'nin belediyecilik konusunda başarısız olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu,"Peki niye İstanbul ile Ankara'yı kaybetti? Niye diğer şehirleri kaybetti? Yani sen çok güzel hizmet yaptın millet de inadına dedi ki 'Ben senin bu hizmetini istemiyorum.' Birazcık mantıklı olun! Yani meşhur hadisedir, 'Kral çıplak' denilene kadar çıplak olduğunu kimse görmek istememiş" diye konuştu.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı:

Bunun rakamları değişiyor. Bazıları da diyor ki bu bizim konumuz değil belediye başkanları hükümet partisine katılmak istiyor. Ne yapalım? Herkes bizi seviyor.' İşi bu kadar basitleştirmek, işi bu kadar hafife almak hakikaten herkesin becerebileceği bir iş değil. Şimdiye kadar belediyeciliği o kadar iyi yapmışlar ki bunun neticesinde şimdi geldikleri merhale ne? Sevgi belediyeciliği mi aşk belediyeciliği mi? Böyle bir tarifle milletin üzerinde etki meydana getiriyor. Peki niye İstanbul ile Ankara'yı kaybetti? Niye diğer şehirleri kaybetti? Yani sen çok güzel hizmet yaptın millet de inadına dedi ki 'Ben senin bu hizmetini istemiyorum.' Birazcık mantıklı olun! Yani meşhur hadisedir, 'Kral çıplak' denilene kadar çıplak olduğunu kimse görmek istememiş.

'YOLSUZLUKLAR AÇIK, TAHAKKÜMÜNÜZ VAR'

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, AK Parti'nin birçok konuda beceriksiz olduğunun ortaya çıktığını söyledi. 

AK Parti'ye çok sert eleştirilerde bulunan Karamollaoğlu, "Belediyeciliğin kitabını destanını yazmışlar. Evet geçmişte yazdınız. Yolsuzluklar belediyelerde nasıl yapılır? Para nasıl israf edilir? Rant nasıl sağlanır? Bunun kitabını yazdınız. Siz yazmasanız bile başkaları yazıyor" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sözleri şu şekilde:

Birçok konuda beceriksiz olduğunuz ortaya çıktı. Yolsuzluklar açık, tahakkümünüz var. Şimdi yüz tane belediye AK Parti'ye geçiyormuş da AK Parti'ye duyduğu sevgiden aşktan dolayı geçiyormuş. Allah'tan korkun ya! Belediyeciliğin kitabını destanını yazmışlar. Evet geçmişte yazdınız. Yolsuzluklar belediyelerde nasıl yapılır? Para nasıl israf edilir? Rant nasıl sağlanır? Bunun kitabını yazdınız. Siz yazmasanız bile başkaları yazıyor.