Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan, Irak’a bağlı Erbil kentinde koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede gece saatlerinde öldü. Geçtiğimiz seçimlerde TRT'ye çıkarılarak konuşturulan Öcalan için sosyal medyada bir çok isim TRT ve AK Parti’ye başsağlığı diledi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Osman Öcalan’ın ölümü sonrası AK Parti’ye ve TRT’ye “baş sağlığı” mesajı yayımladı.

Erhan Usta, sosyal medya platformu Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Terörist Osman Öcalan ölmüş. TRT ve Ak Parti camiasına başsağlığı dilerim. Ateşi bol olsun!” ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergün de “Terörist Osman Öcalan ölmüş. Müddefiklerini kaybeden TRT ve Ak Parti camiasına başsağlığı dilerim.” dedi.

Gazeteci Fatih Portakal da sosyal medya platformu Twitter hesabından “AKP İktidarı seçim zamanı geldiğinde ekrana kimi çıkartır onu düşündüm bir an? Bulunur kanımca biri!!!” ifadelerini kullandı.