Kına gecesi ve mevlidden sonra Türkiye İslamcı sosyetenin bu hoş geldin partisini tartışıyor

Türkiye gösterişli mevlid videolarını ve şatafatı konuşmaya devam ederken, sosyal medyada yine çok tartışılacak başka bir video ortaya çıktı.

Türkiye, son dönemde muhafazakar zenginlerin yaptıkları kutlamaları konuşuyor.

Sosyal medyada sıklıkla paylaşılan, bekarlığa veda, kına gecesi, düğün, mevlid gibi organizasyonlarda, lüksün ön plana çıkarılması dikkat çekiyor.

ÖNCE KINA, SONRA MEVLİD...

Önce, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kına gecesi için hazırlanan salondaki gösteriş tepki çekmişti.

“Tuğba hanımın kına gecesi” başlığıyla organizasyonu yapan firma tarafından çekilen görüntülerde salonda kullanılan abartılı dekorlar fark edilmişti. Görenlerin “Bu nasıl kına” dediği kına gecesinin düzenlendiği salonun görüntüleri sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Daha sonra ise, yine sosyal medyada paylaşılan bir video çokça konuşulmuştu. Videoda, Ihlamur Kasrı'nda, Berra isimli bebek için düzenlenen mevliddeki lüks, büyük tepkisi çekmişti.

Söz konusu mevlid, Sağlık Bakanlığı Eski Müşaviri Ahmet Emin Söylemez ve eşi Instagram fenomeni Büşra Nur Çalar’ın bebekleri için düzenlenmişti. Mevliddeki şatafat sosyal medyada tartışma yaratmıştı. Sosyal medya, mevlidi tartışırken, bu kez de Büşra Nur Çalar‘ın uçuk ve abartılı düğün görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Çift, bununla da yetinmezken, son olarak, Berra isimli bebeklerine mevlidde tek taş yüzük takıp, yine herkesin büyük tepkisini çekti.

"LONDRA'DAN GELEN TUBİŞ'E HOŞ GELDİN PARTİSİ"

Türkiye gösterişli mevlid videolarını ve şatafatı konuşmaya devam ederken, sosyal medyada yine çok tartışılacak başka bir video ortaya çıktı.

Bu kez, "Londra'dan gelen Tubiş'e hoş geldin sürprizi, kuzenlerle" videosu gündeme oturdu.

Görüntülerde, "Kuzen buluşması" adı altında lüksün, gösterişin, abartının ve ölçüsüzlüğün ne boyutlarda olduğu gözler önüne serildi.

Söz konusu video, sosyal medyada, tıpkı diğer ölçüsüz, gösterişli ve abartılı görüntüler gibi büyük tepki topladı.

Kaynak: Odatv