AK Parti'ye verdiği destekle bilinen Şevki Yılmaz bu kez artık yeter diyerek karşı çıktı. ‘İktidarın mazeret dönemi bitmiştir’ diyen Şevki Yılmaz, AK Parti'ye bazı hususlarda çağrıda bulundu.

Son yıllarda AK Parti savunuculuğuyla bilinen Şevki Yılmaz bugünkü köşe yazısında ‘yeter artık’ deyip AK Parti hükümetine süresiz nafaka, kadın-erken hakları, hayvan hakları konularında tepki gösterdi.

‘İktidarın mazeret dönemi bitmiştir’ diyen Şevki Yılmaz, AK Parti’ye çağrıda bulundu. Yılmaz, “Yeter artık! Kadın Erkek haklarını, Hayvan Haklarını, Aile ve Devlet ilkelerini Avrupa değil sadece Allah ve Resulü belirlemelidir! Devletimizin Avrupa menşeli Ana Yasası, İslami Hukuk İlkelerine göre yeniden yazılmalıdır!” dedi.

Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz, “Süresiz nafaka zulmüne, genç evliliğe ceza zulmüne, ücretlerde eşitsizlik ve mahkemelerde adaletsizlik zulmüne, yolsuzluk, dolandırıcılık, fahiş, faiz, fuhuş ve cinayetler zulmüne karşı İslam Hukuku ilkeleri ölçüsünde acil maddi ve manevi tedbirler alınmalıdır! Geçmiş Kavimlerin ve Devletlerin İlahi belalarla yıkılmasının sebeplerinden domuzların bile yapmadığı hemcinslerin fuhşuna ve zinaya asla izin verilmemelidir! Zira Cinsi sapıklık ve fuhşu sapkınlık ahlaksızlığı asla özgürlük değildir!” ifadelerini kullandı.