Yeni dönemin ilk İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Ekrem İmamoğlu yönetiminde dün gerçekleşmiş oldu.

AK Parti Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise bir konuşma yaparken, Ekrem İmamoğlu'na yüklenmişti. Göksu'nun konuşmasında 15 Temmuz vurgusu dikkat çekmişti.

AK Partili Göksu, İBB Meclis Konuşmasında, "Bugün İBB Meclisi altında çalışma yapabiliyorsak bunu 15 Temmuz gecesi bu bina önünde ve Türkiye genelinde şehit olan vatandaşlarımıza borçluyuz" ifadelerini kullanması akla geldi.

ARŞİVİNDEN NE ÇIKTI, İŞTE ....

Peki...

AK Parti Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun arşivinden ne çıktı?

AK Partili Göksu'nun, FETÖ lideri Fethullah Gülen'e övgüler düzdüğü ortaya çıktı.

Odatv'nin haberine göre, Göksu'nun 2013 yılında; "Fethullah Hoca kimimize göre cemaat kimimize göre hizmet,kimimize göre ne olursa olsun o hepimizin gönül sultanı, Esenler’de konuk ederek hem şehrimizin sokağını hem de şehrimizin meydanını bereketlendirdiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandığı bilgileri ortaya çıktı.

Tevfik Göksu Gülen için, “Hocaefendi, sadece Anadolu'yu değil, yeryüzünü mayalayan gönül sultanıdır” ifadelerini kullanması dikkat çeken bir durum.

Tevfik Göksu'nun ayrıca, 2013 yılında kişisel Twitter hesabından Gezi Direnişi'ni kötülerken, Gülen'i övdüğü de fark edildi. AK Partili Göksu'nun, "ABD'de Hocaefendinin evinin önünde eylem yapmak isteyen 'Geziciler' arabalarından bile inememişler. Hani derdiniz parktı" yazdığı fark edildi.

İşte dün İBB kürsüsünde 15 Temmuz şehitlerini anan AK Partili Göksu'nun, geçmişte Gülen övgüsü şu şekilde: