AKP’li Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezindeki Gar Meydan'ına koyduğu içinde kabak satışı da yapılacak olan dev kabak heykeli kentte tartışmalara konu oldu.

Gar Meydan’ında yapımı devam eden ve satış ofisi de olacak olan kabak heykelini inceleyen AK Parti'li Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce açıklama yaptı.

Yüce şunları söyledi:

“Her şehrin bir marka ürünü, marka değeri vardır ve şehirler bu ürünlerle bağdaştırılır. Şehrimizde birçok yöresel ürün yetişse dahi en çok kabak ile şehrimizin ismi bağdaşmış durumdadır. Bu doğrultuda şehrimizin marka değerini tanıtıma katkı sunacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. BELPAŞ marifetiyle gerçekleştireceğimiz kabak motifli satış ofisimiz ile vatandaşlarımız rahatça kabak alışverişi yapabileceği, birçok kabak tatlısı çeşidini bulabileceği ve hatıra fotoğrafları çekilebileceği bir alan oluşturuyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacak ve satış ofisimizi Sakaryalıların hizmetine sunacağız.”

Maliyeti açıklanmayan kabak heykelinin ortaya çıkması sosyal medyada da gündeme oturdu. Konuyla ilgili birçok mesaj paylaşıldı.

İşte o paylaşımlar:

Kaynak:Odatv