Diriliş Postası köşe yazarı Tuğrul Selmanoğlu, dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir yurttaş arasında geçen ''650 lira” diyaloğuna'' gönderme yaparak, “Meral Hanım! Bu büyük Millet vatanını satıp evlatlarına mezar kazanlarla kol kola gireceğine 650 lira ile yaşar!” ifadelerini kullandı. Ancak Selmanoğlu’nun, milyonluk süper lüks otomobil sahibi olduğu ortaya çıktı.

Diriliş Postası köşe yazarı Tuğrul Selmanoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çekti. Selmanoğlu, Türkiye’deki vatandaşların 650 TL ile geçimini sağlayabileceğini savunarak “Tekrar ediyorum Meral Hanım! Bu büyük Millet vatanını satıp evlatlarına mezar kazanlarla kol kola gireceğine 650 Lira ile yaşar! Aksini iddia eden varsa, hayır kardeşim bu vatanı üç kuruşluk menfaatim için satarım diyen var ya buyursun bu söylemime yalan desin… Hodri meydan!” dedi.

Resim

Selmanoğlu 650 TL ile yaşamın mümkün olabileceği görüşünü savunurken, kendisinin milyon değerinde süper lüks otomobile sahip olduğu ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

Dün Kahramanmaraş’ta esnaf ziyareti yapan Meral Akşener’in engelli bir vatandaşla arasında geçen diyalog dikkat çekmişti. Engelli kartını Akşener’e gösterdikten sonra iki kızının da ‘Erdoğan aşığı’ olduğunu söyleyen yurttaş, “650 milyon (650 TL) maaşımla Allah’ıma binlerce şükürler olsun geçinip gidiyorum” demiş, Akşener ise “650 lirayla harika bir hayat yaşıyormuşsun. Ne kadar güzel. Sen buna devam et” yanıtını vermişti.