Gazeteci Cüneyt Özdemir, CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı videoda “Artık helalleşme zamanıdır. Helalleşme yolculuğuna çıkıyorum” sözlerini değerlendirdi. Özdemir,  “Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na ne kadar teşekkür etse az…” dedi. Youtube kanalında konuşan Özdemir, "Ne helalleşmesi ya. Nereden çıktı bu ya. Milletin bir numaralı gündemi ekonomi. Bazen böyle bir akıl tutulması yaşanıyor herhalde." ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR'DEN KILIÇDAROĞLU'NA 'HELALLEŞME' TEPKİSİ

Youtube yayınında konuşan gazeteci Cüneyt Özdemir, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme’ sözleriyle şahane bir gündem saptırması yaptığını söyledi. Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşıma yapan Özdemir, “Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na ne kadar teşekkür etse az… Dolar alıp başını giderken, zam yağmuru başlamışken, herkes ekonomiye kilitlenmişken 'helalleşme' ile şahane bir gündem saptırması yaptı! Millet aç aç! Helalleşmenin zamanı bu mu olmalıydı?” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU 'BİLİYORUM BAZILARINIZ ZORLANIYOR' DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, helalleşme çıkışı sonrası gelen eleştirilere 16 Kasım tarihindeki grup toplantısında, cevap vermişti. Kılıçdaroğlu, “Biliyorum bazılarınız bu konuları konuşmaktan zorlanıyor biliyorum ama çocuklarımız geleceğimiz için yapacağım. Helalleşme ile hukuku karıştıranlar oldu. Helalleşmek yüzleşmek barışabilmek devam edebilmek demektir. Bunun yarası olan topluluklara yapacağız. Hukuk başka kim ne suç işlediyse onun karşılığı hukuktur. Hukukla helalleşmeyi karıştırmamak lazım. Zaten hukukla yani onunla zaten helalleşmek imkansız. Hukuk onun hesabını soracak. Bu söylediğimi strateji olduğunu söylüyorlar. Ne stratejisi evlatlarımız diyorum hangi strateji çocuklarımızın geleceğinden önemli olabilir. Birinin bunu yapması gerekiyordu nasip bize oldu.” demişti.