Sosyal medya hesabı twitterda paylaşım yapan Engin Sevim isimli hesap, İçişleri ve Sağlık Bakanlarını da etiketleyerek bölümünde haksızlığa uğrayan bir hemşirenin mağdur olduğuna dair iddialarını sosyal medyaya taşıdı.

paylaşımında şu ifadelere yer veren hesap,

''Fırat Üniversitesi hastanesinde Kendi eşi pandemi döneminde çalışmasın diye rapor alan zatı muhterem bölüm başkanı COVİD-19 pozitif olan hemşiresine verilen istirahat raporundan dolayı hemşireyi tehtit edip yerini değiştirdi.''

''Fırat Üniversitesi Hastanesinde Prof Dr Hanifi Yıldırım’dan covid + hemşireye mobbing ve yer değiştirme.'' idiialarında bulundu.

Bir başka Bilgin Topçu isimli hesap ise hastanedeki yaşananları anlatırken doktorun, Testi pozitif çıkan hemşire hanımı rapor aldığı için tehdit ettiğpini belirtip, aynı bölümde çalışan Doktorun kendi eşini ise raporla eve gönderdiği iddialarında bulundu.

Bilgin Topçu isimli hesap paylaşımında:

''Kendi eşini covid bulaşmasın diye rapor aldırıp çalıştırmayan Prof Dr Hanifi yıldırım covid+ hemşiresini iyileşmeyip rapor aldığı için tehdit edip yerini değiştirdi. ''

Paylaşımlar şöyle: