Yandaş Akşam yazarı Turgay Güler, dün akşam CNNTürk’te  Ahmet Hakan’ın konukları arasındaydı. Canlı yayında elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar tartışılırken gazeteci Turgay Güler, “Benim çözümüm var. Topluma kuru fasulye dağıtılacak, herkes kendi gazını kendi üretecek.” demesi tepkiler neden oldu. Vatandaşı aşağılayan Turgay Güler’i Habertürk yazarı  Fatih Altaylı, isim vermeden ‘medya meczubu’ ilan etti. Turgay Güler ise sosyal medya hesabından "Nükleer enerji santraline, HES'lere, Termik Santrallere, Rüzgâr enerjisine karşı çıkanlara söylediğim sözü kahpece çarpıtanlara söylenecek tek şey alçaksınız!" diye tepki gösterdi.

Turgay Güler’in ifadelerine kızan Fatih Altaylı, bugünkü yazısının bir bölümünde, “İktidar çanağından yalayarak semirmiş medyası ya dalga geçiyor ya tehdit ediyor. Üşüyene, ödeyemeyene kuru fasulye dağıtacaklarmış, bu kadar da olmaz diyene vergi denetimi yapacaklarmış. Aferin size. Aynen böyle devam edin. Belli ki, siz o fasulyeyi çoktan hamuduyla yemişsiniz. Çevrenizden eksik olmayan pis kokunun da nedeni muhtemelen o.” dedi.

Fatih Altaylı’nın yazısı şöyle:

“Millet elektrik faturaları, doğalgaz faturaları altında ezilirken iktidar gölgesinde toplumdan kopan bir grup medya meczubu işin iyiden iyiye cılkını çıkardılar.

Biri televizyona çıkıp “Kuru fasulye dağıtacağız herkes kendi gazını üretip ısınacak” diye dalga geçiyor.

Bazıları ise tehdit ediyor.

Neymiş efendim, bu faturaları paylaşanlar tuzu kurularmış, camına elektrik faturasını asıp isyan eden lokantaya vergi denetmeni yollamak lazımmış.

Zaten en iyi bildikleri şey bu.

Yandaşın vergi borcunu affet, eleştireni vergi denetmeni ile tehdit et.

Ve bunları yazanlar iktidar savunucuları.

İbrahim Kalın çıkıp insan gibi konuşuyor ve “Durumun farkındayız. Faturalara çözüm arıyoruz” diyor.

Ama iktidar çanağından yalayarak semirmiş medyası ya dalga geçiyor ya tehdit ediyor.

Üşüyene, ödeyemeyene kuru fasulye dağıtacaklarmış, bu kadar da olmaz diyene vergi denetimi yapacaklarmış.

Aferin size.

Aynen böyle devam edin.

Belli ki, siz o fasulyeyi çoktan hamuduyla yemişsiniz.

Çevrenizden eksik olmayan pis kokunun da nedeni muhtemelen o.”

Fatih Altaylı’dan meşhur ettiği Oytun Erbaş’a zehir gibi sözler