CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, ‘devlet kademesine giren akrabaları’ iddiasına yanıt verdi. Öztrak, “Elbette herkes ailesiyle gurur duyar. Çok şükür, ben de kendi ailemle gurur duyuyorum. Benim ailem de ben de devlet kapısını zenginleşme değil hizmet kapısı olarak gördük” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, ‘devlet kademesine giren akrabaları’ iddiasına yanıt verdi. Öztrak, “Elbette herkes ailesiyle gurur duyar. Çok şükür, ben de kendi ailemle gurur duyuyorum. Benim ailem de ben de devlet kapısını hizmet kapısı olarak gördük” dedi.

“AİLEMİZDE KİMSE BİZE UTANÇ YAŞATMADI”

CHP Parti  Sözcüsü FaikÖztrak şöyle konuştu:

“Benim ailem de ben de devlet kapısını damadın söylediği gibi imkan ve zenginleşme kapısı olarak değil, hizmet kapısı olarak gördük. Devlet kapısını zenginleşme olarak görenlerin kim olduğunu damat merak ediyorsa, arpalıklar adlı raporumuza bir bakacak. Biz cumhuriyet döneminde millete hizmete Kurtuluş Savaşı’nda başladık.

Her hizmeti milletimizin gözü önünde yaptık. Çok şükür ailemizde devlette, belediyelerde ihale kovalayan kimse olmadı. Çok şükür ne dedem babama amcalarıma, ne babam bana evdeki paraları sıfırlama talimatı vermedi.

Bizim ailemizde kayınpederinin evine evrak imha makinesi koşturan damatlar da olmadı. Kayınpederinin başbakanlık yaptığı dönemde kamu bakanlarınında alınan kredilerle medya kuruluşu satın aldıran damatlarımız da olmadı. Allah’a şükür ailemizde kimse bize utanç yaşatmadı.”

Kaynak: Tele 1