Eski AKP'li ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Manisa'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Sözcü'de yer alan haberde düzenlenen basın toplantısında konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AKP ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

“TÜRKİYE’YE VEREBİLİCEĞİNİZ BİRŞEY YOKTUR”

“AKP ömrünü tamamlamıştır” ifadelerini kullanan Özdağ, AKP'nin artık uzatmaları oynadığını söyleyrek şu değerlendirmeleri yaptı:

"AKP, devlet sopasıyla ayakta durmaya çalışmaktadır. AKP artık hizmetleriyle ayakta duramaz. Cumhur İttifakı'nın ortaklarına sesleniyorum. Siz bundan sonra millet desteğini alamazsınız.
Milletin toplumsal taleplerini yerine getiremezsiniz. İşsizliği, yoksulluğu azaltamazsınız. Siz yolsuzluğu çoğaltırsınız.
Türkiye'de yasakları çoğaltırsınız. Sizin bundan sonra Türkiye'ye verebileceğiniz hiç bir şey yoktur. Sizin vereceğiniz tek şey korku, açlık, yasaklar, yolsuzluk, yoksulluktur. Çünkü siz tükendiniz."

“YAKIN ZAMANDA BÜYÜK KOPMALAR OLACAK”

AKP'den yakın zamanda büyük kopmaların yaşanacağı dile getiren Özdağ, şöyle devam etti:

"Yeter ki siyasetçiler adam olsunlar. Elleri temiz ve alınları temiz olsun. Yeter ki çıksınlar millet için çalışsınlar.

Kendileri ve partileri için çalışsınlar. Biz bunun için yola çıktık. Bugün  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden kurtulmamız lazım. Tek adam Türkiye'yi yönetemez. Çoğulculukla, çok akılla yönetilmeye ihtiyacımız var. Oda TBMM'dir.

Saray veya külliye değildir. Türkiye'de milletin iradesinden başka bir şey yoktur. Biz onu oluşturacağız. Türkiye'nin kaynaklarını birilerine peşkeş çektirmeyeceğiz.

AKP miladını doldurmuştur. Oradaki seçmenler bir arayış içerisindedir. Orada göreceksiniz yakın zamanda büyük kopmalar olacaktır. Ocak ayından sonra bekleyin."