Balıkesir eski AKP milletvekili Turhan Çömez yine gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Çömez AKP’li Prof. Dr. Ünsal Ban’ın, Malta’daki kumarhanelerde hoyratça paralar harcağını ileri sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doktorluğu’nu da yapmış olan Turhan Çömez Halk TV’de yayınlanan “Kayda Geçsin” programına telefonla katılarak bir takım iddialarda bulundu. Çömez aKP Erzurum Milletvekili  Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasındaki eşi Prof. Dr. Ünsal Ban’ın, Malta’da kurduğu şirketten bahsederken Malta’daki kumarhanelerde büyük paralar harcadığını söyledi.

"BU MİLLET KİME NEYE OY VERDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLMELİ"

Programın sunucusu Şule Aydın, Turhan Çömez’in bu ses getirecek iddiası karşısında “Buna yönelik bilginiz mi  var?” sorusuna, Çömez “Evet.” yanıtını verdi.

Turhan Çömez programda şunları söyledi:

“Zengin ve varlıklı Avrupalıların yatlarını bağladıkları Malta’nın Valetta limanına bir şirket kurdu beyefendi. Hani bunlar kimsesizlerin kimi, sessiz yığınların sesi diye yola çıktılar ya!.. Malta’da Hilton otelinin karşısındaki kumarhanelerde nasıl alem yaptıklarını, nasıl para harcadıklarını, burada milletin gözünün içine baka baka din istismarı yapıp, Avrupa ülkelerinde çaldıkları, çırptıkları paralarla, nasıl hoyratça yaşam sürdüklerini bu milletin öğrenmesi lazım ve bu millet sandığa gittiğinde kime ve neye oy verdiğini çok iyi bilmeli.”