FOX TV'de yayınlanan ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar saat programına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

AK Parti'nin kendi evinde kurulduğunu söyleyen Akşener, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eleştiriler yöneltti. "One Minute'den sonra İsrail ile ticaretin geliştiğini kaydeden Akşener, "MHP'yi PKK'ya HDP'ye oy istemekle suçladı. Sonra referanduma gittik. Heyytt Hollanda diye. Sonra bir öğrendim ki 200 milyon dolarlık lale soğanı ithal edilmiş. Bu 200 milyon dolarlık bütçe tarıma harcansaydı biz Sisi'nin mısırını ya da İran'ın soğanını ithal etmek zorunda kalmazdık" diye konuştu.

FETÖ konusunda da açıklamalarda bulunan Akşener dikkat çeken sözler sarf etti. Meral Akşener, konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

"Ak Parti bizim evde kuruldu. Sayın Erdoğan'a bir şey sormak istiyorum. Sayın Erdoğan'ın FETÖ ile o zaman da arası uzaktı. Bu terör örgütü ile masaya oturtan kimdir kimlerdir? Askeri, ekonomisini, yargısını, emniyetini bu terör örgütüne teslim ettiren güç kimdir kimlerdir? Bu sorunun cevabını almadan 15 Temmuz'un açıklanması imkansızdır." diye konuştu.