Sivas'ta partisinin yemeğinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Babacan ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibine yönelik, "Zamam zaman şehirlerimizi şu anda dolaşan fitne tüccarları var" ifadelerini kullandı...

Sivas'ta partisinin yemeğinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Babacan ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibine yönelik, "Zamam zaman şehirlerimizi şu anda dolaşan fitne tüccarları var" ifadelerini kullandı.

Odatv'nin haberine göre, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ta AKP İl Teşkilat Yemeği'nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasında, ''Zamam zaman şehirlerimizi şu anda dolaşan fitne tüccarları var. Ben inanıyorum ki Sivas fitne tüccarlarına pirim vermeyecektir. Biz inanırsak partimize yönelik operasyon başarıya ulaşamaz. Ak Parti kalesinde gedik açmaya çalışan pek çok girişim oldu. Bazı eski üyelerimiz, milletvekillerimiz hatta bakanlarımız çıktı. Hepsi de saman alevi gibi unutulup gitti. Hatırlayın Sivas'ın içinden de çıktı. Nerede şimdi? Sorsan kimse hatırlamaz. Siyasi ihtiraslar uğruna Ak Parti'ye zarar vermek isteyenlerin sonu hep hüsran olmuştur. Bunların hepsi birer projedir. Biz başkalarına değil kendimize bakacak, kendi işimize yoğunlaşacağız. Dedikodunun bizim siyasetimizde yeri yoktur.'' ifadelerini kullandı.