AK Parti  Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un “Hz. Ömer, Hz Hatice gibi kişilerle devam edeceğiz” cümlesini alıntılayan Turhan Çömez’den Numan Kurtulmuş’a çok konuşulacak “Karun” çıkışını geldi.

Numan Kurtulmuş yıllar önce  Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında “Kamu kaynaklarını kullanarak zenginleşmesini asla kabul etmeyiz. Yani Harun gibi gelip Karun gibi gitmeye asla müsaade etmeyiz. Harun olmaya geldiler, Karun oldular. Biz AKP gibi firavunlaşmayacağız.” İfadelerini kullanırken yıllar sonra kendini AK Parti içerisinde buldu.

“SEÇİME KADAR KARUN’LARLA TAKILIN”

Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez de “Hz. Ömer, Hz Hatice gibi kişilerle devam edeceğiz” şeklinde paylaşım yapan Numan Kurtulmuş’a “Karun” göndermesi yaptı. Numan Kurtulmuş’un bu ifadelerini “Son çırpınışlar" olarak nitelendiren Çömez paylaşımında "Ne Hz. Ömer, ne de Hz. Hatice gibi insanlar bulursunuz artık. Seçime kadar Karun’larla takılın bence. Sonra onlar da kalmayacak" diye yazdı.

KARUN KİM?

Dünyâ hayâtında zenginlik için ömrünü tüketip, âhiret için hazırlıkta bulunmayanlar için kullanılan Karun Lidya’nın son Kıralıdır. Karun M.Ö 560-540 yılları yaşadığı bilinirken zenginliğiyle ün salmıştır.