Korkusuz gazetesi yazarı Hüsnü Mahalli bugünkü köşesinin bir bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sık sık kullandığı dünya beşten büyüktür, ve rabia işaretlerinden yüz çevirdiğini anlatırken Suudi Arabistan ziyaretine değindi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud'un davetlisi olarak Suudi Arabistan'a gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,burada Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud tarafından resmi törenle karşılanırken Cemal Kaşıkçı cinayetinde emri veren kişi olduğu iddia edilen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile de görüşmeyi de ihmal etmedi.

KAŞIKÇI’NIN RUHANA FATİHA OKUYABİLİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyaretini köşesine taşıyan Hüsnü Mahalli Suudi Arabistan’la “kanka” olmanın bir bedeli olduğunu ifade ederken “Erdoğan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı testere ile parçalara ayırtan ve koparılan kafasını huzuruna getirten Veliaht Muhammed Bin Selman’ın konuğu olarak bugün Cidde’de. Haberlere bakılırsa Muhammed Bin Selman ile Umre yapabilir ve belki de Kaşıkçı’nın ruhuna Fatiha bile okur.” Diye yazdı