Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda isim vermeden Saadet Partisi ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nu hedef almıştı. Saadet Partisi ve Temel Karamollaoğlu'na yönelik asılsız sözler sarf eden Erdoğan'a Karamollaoğlu'ndan sert bir cevap gelmişti. Karamollaoğlu, Erdoğan'a yönelik cevabında "El insaf! Yani insan bir şeyler söyler ama söylediklerinin içinde kırıntı da olsa doğruluk payının olması icap eder" ifadelerini kullanmıştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NA NEDEN KIZGIN?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, memleketi Sivas’tan canlı yayınlanan TV5 ‘Özel Yayını’nda gazetecilerin sorularını cevapladı. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'na Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik sözleri de soruldu.

'Cumhurbaşkanı size karşı neden kızgın, neden sinirli bir tavır takındığını düşünüyorsunuz?' sorusu yöneltilen Karamollaoğlu, söz konusu soruya cevap verdi.

Karamollaoğlu, cevabında gülerek "Söylediklerimden rahatsız oldu heralde, neden rahatsız oldu anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun konuya ilişkin sözlerinden bir bölüm şu şekilde:

Söylediklerimden rahatsız oldu heralde, neden rahatsız oldu anlamıyorum.
Demek ki söylediklerimiz biraz rahatsız etmiş ama biz kimseyi şahsen tenkit etme noktasında değiliz. Bizim derdimiz bu memlekette huzur olması. Bu memlekette barış ortamının oluşması. Bu memleketteki işsizlik gibi problemlerin çözülmesi. Bunlar sağlanırken de farklı fikirde olan insanların birlikte yaşama alışkanlığını kazanmaları.
Ben elbette çok farklı düşüncelerde olan insanlarla oturup konuşabilmeliyim. Bütün dünya bunu yapıyor, biz niye yapamyıyoruz. Bundan rahatsız oluyorlar.