Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Erdoğan'ın uçağına yine bindi. Hakan'ın kendisini gizlemesi dikkat çekt

2016 yılında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağına binmeyeceğini üstüne basa basa söyleyen o dönem Hürriyet yazarı olan şimdi ise gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın, Berlin dönüşü Erdoğan'ın uçağında en arkaya geçerek yüzünü gizlemesi dikkat çekti.

Dört yıl önce, "Tayyip Erdoğan’ın ya da Ahmet Davutoğlu’nun uçağına asla ve kat'â binmeyeceğim" diye yazan Hakan, 2019 yılında, Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı uçağında yerini almıştı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilen Libya Zirvesi dönüşünde, Cumhurbaşkanlığı uçağındaki gazeteciler 'dönüş' pozu verirken Ahmet Hakan'ın en arkaya geçmesi ve fotoğraf karesinde yüzünün görünmesinden sakındı.

Basında yer alan haberlerde Hakan'ın yüzünü sakladığı görseller paylaşıldı. Anadolu Ajansı'nın paylaştığı fotoğraflarda Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın yüzünün belli olduğu tek fotoğraf karesi var.

İşte Anadolu Ajansı'nın servis ettiği fotoğraflar: