Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı ve AK Parti eski Milletvekili Aydın Ünal, İstanbul’da sayımı tekrar yapılan seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yapan Binali Yıldırım’ın konuşması esnasında kamera açısına girmeye çalışan AK Partili yetkililere sert sözlerle yüklenmesi dikkat çekti.

31 Mart Yerel Seçimleri sona erse de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarına yapılan itirazlar ve karşılıklı açıklamalar seçimleri ülke gündeminden düşürmedi.

AK Parti ve CHP arasında yaşanan seçim çekişmesinde iki taraftan da karşılıklı açıklamalar gelirken en son AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’dan bir açıklama geldi.

ERDOĞAN’IN ESKİ METİN YAZARININ YORUMU OLAY OLDU

Binali Yıldırım’ın  yaptığı açıklama esnasında kamera açısına girmek isteyen bakanların görüntüsüne Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal’ın yaptığı yorum olay olarak gündeme oturdu.

Aydın Ünal söz konusu videoyla ilgili Twitter üzerinden “ Ankara kaybedilmiş, İstanbul’da oylar sayılıyor ama birilerinin tek derdi ekranda görünebilmek. Koyun can derdinde, bunlar kareye girmek için Cumhurbaşkanı’nın, Binali Bey’in arkasında birbirini itekliyor, on takla atıyor. Hiç ders almayanlara ve almayacaklara yazıklar olsun.” diyerek tepki göstermesi dikkat çekti.

aydin-unal1.jpg?

“ŞU YÜZSÜZ HAŞERAT”

Ünal tweet dizininin devamında eleştisinin dozunu artırarak “31 Mart seçiminin zafer kısmı Bayburtlu Yusuf’lardan oluşan aziz AK Parti teşkilatınındır. Onlar şimdi perde ardına itildiler. Hezimet kısmı ise hala şov peşinde koşan şu kifayetsiz muhterislerin, şu yüzsüz haşeratındır.” diye ifade etti.