Erdoğan geldiği için 3 saat boyunca yolun kenarında bekletilen kamyoncular isyan etti: ‘Hiç mi Allah’tan korkuları yok utanmaları yok?’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, depremin birinci yılı olması sebebiyle gittiği Elazığ yolu yaklaşık 3 saat boyunca kamyon ve TIRlara kapatıldı. Duruma isyan eden yurttaşlar, “Bu insanlara eziyet çile neden? Bu ülkenin vergisini veren TIRcı kamyoncu esnafı saatlerdir mağdur, soğukta bekliyoruz. Hiç mi Allah’tan korkuları yok utanmaları yok? Malatya’ya evime gitmek istiyorum gidemiyorum. Neden kamyoncular her zaman mağdur oluyor” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ’da gerçekleşen depremin birinci yılı olması sebebiyle bir program düzenledi. Yol yaklaşık 3 saat boyunca kamyon ve TIRlara kapatıldı. Bir kamyon şoförü ise bu duruma “Ben burada aç susuz beklemek zorunda mıyım?” diyerek isyan etti.

“BU İNSANLARA EZİYET, ÇİLE NEDEN?”

Kapanan yolda uzun saatler beklemek zorunda kalan bir kamyon şoförü o anları kaydetti. Şoför, “Yaklaşık 3 saattir Bingöl-Elazığ istikameti kapalı. AKP’nin Genel Başkanı’nın Elazığ’a gelmesi sebebiyle ağır vasıtaların giriş ve çıkışları kapatıldı. Bu insanlara eziyet çile neden? Bu ülkenin vergisini veren TIRcı kamyoncu esnafı saatlerdir mağdur, soğukta bekliyoruz. Hiç mi Allah’tan korkuları yok utanmaları yok? Malatya’ya evime gitmek istiyorum gidemiyorum. Neden kamyoncular her zaman mağdur oluyor?” diyerek isyan etti.

CHP’Lİ ÖZKAN YALIM: VATANDAŞIN ÇİLESİ BİTMİYOR

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım sosyal medya hesabından, TIR ve kamyoncularına olduğu görüntüyü paylaşarak isyan etti. Yalım, “Şuan itibari ile Recep Tayyip Erdoğan Elazığ’da olduğu için yaklaşık 3 saattir giriş ve çıkışları kapatmışlar vatandaş ciddi anlamda mağdur! İnsanlara bu kadarda zulüm edilmez!” ded

İşte o paylaşım;