Erdoğan Yine Marketleri Suçladı

Gaziantep’te ittifakın yerel seçim adaylarını tanıtan Erdoğan yine marketlere ve esnafa yüklenerek, “Fiyatlar birbirini tutmuyor. Burada belediyelerimize büyük görevler düşürüyor. Bu tür fiyatları artıranları hesaba çekmeniz lazım” diyerek esnafı suçladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın Gaziantep adaylarını tanıttı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, Fırat'ın doğusuna harekât hazırlığıyla ilgili "Siyaset ve diplomasiyi bekliyoruz. Oldu oldu, olmadı bir gece ansızın oralardayız" ifadelerini kullanarak harekat sinyali verdi.

BELEDİYELERE ‘HESABA ÇEKİN’ UYARISI

Erdoğan, konuşmasının devamında ise yine marketlere ve esnafa zamlar konusunda yüklenmeği tercih etti. "Marketlerde fiyatlar üreticiden alındıktan sonra aracılar vasıtasıyla tırmandırılıyor. Fiyatlar birbirini tutmuyor. Burada belediyelerimize büyük görevler düşürüyor. Bu tür fiyatları artıranları hesaba çekmeniz lazım” diyen Erdoğan, bu konuda hazırlıklarının olduğunu ifade etti.

KARKAMIŞ VE OĞUZELİ MHP’YE BIRAKILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin olurken, iki ilçede MHP adayının destekleneceği açıklandı. İlçelerde durum şöyle: Araban: Mehmet Özdemir, İslahiye: Kemal Vural, Nizip: Mehmet Sarı, Nurdağı: Ökkeş Kavak, Şahinbey: Mehmet Tahmazoğlu, Şehit Kamil: Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli: Mehmet Sait Kılıç (MHP), Karkamış: Mehmet Seydi Yılmaz (MHP).

Kaynak ; Yeniçağ: