AK Parti  Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kendi arkadaşlarımıza sahip çıkmamız lazım, vefa toplantılarına başlayacağım" dediği öğrenildi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın önceki gün partisinin milletvekilleriyle yaptığı toplantıdan notları aktardı.

"ERDOĞAN VEFA TOPLANTILARINA BAŞLIYOR"

Op Dr Turhan Comez

@ComezTurhan

Tüm eski AKP’li vekiller tek tek aranıyor, 21 Martta Külliye’de verilecek yemeğe davet ediliyor. PCR testi yaptırmayalar katılamayacak. Kendilerine, -Kutlu bir davanın mensuplarıyız, birlik içinde olmalıyız, sakın başka partilere gitmeyin. Denecek.

" Cumhurbaşkanı Erdoğan ailenin büyüğü olarak AK Partilileri bir araya getirmek üzere harekete geçiyor. Süreç içinde kırılanlar, ayrılanlar olmuştu. Ama birçoğu başka yere gitmedi. Ama kendisine kucak açılmasını istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tam da o noktaya parmak basıyor" diye yazan Selvi, Erdoğan'ın şu ifadeleri kullandığını belirtti:

"Bizim kendi arkadaşlarımıza sahip çıkmamız lazım. Vefa toplantılarına başlayacağım. Kendi hafızamıza ağırlık vereceğim. Eski milletvekillerimizle toplantılar yapacağım. 21 Mart’ta eski milletvekillerimizle bir araya geleceğim. Eskiden kadın kollarında, gençlik kollarında, yerel yönetimlerde, teşkilatlarımızda görev yapmış arkadaşlarla toplantılar yapacağım."