17-25 Aralık soruşturmaları sürecinde Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak adı soruşturmaya giren Erdoğan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve özel kalem müdürü Turhan Çömez'e selam gönderdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bir dönem doktorluğunu ve özel kalem müdürlüğünü yapan eski AKP milletvekili Turhan Çömez, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sözlerini eleştirdi.

Turhan Çömez yaptığı paylaşımda, "Soylu: “İnterpol diye bir kuruluş var, bizi kale almıyor. Neden alsın? Uyuşturucu kaçakçıları, soyguncular, dolandırıcılar sizlerle boy boy resim çektirirken, siz bana kırmızı bülten çıkartmaya çalıştınız. Adamlar niye kale alsınlar sizi?" ifadelerini kullandı.

Turhan Çömez'in paylaşımının altına 17-25 Aralık soruşturmaları sürecinde Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak adı soruşturmaya giren Erdoğan Bayraktar yorum yaptı.

Erdoğan Bayraktar, "Dr. Arkadaş, nasılsın? İnşallah iyisindir. Selamlar." diye yazdı.

TURHAN ÇÖMEZ DE BAYRAKTAR'I ALINTILADI

Erdoğan Bayraktar, bir başka paylaşımında "Yalandan, kibirden, Kul hakkı yemekten ve emanete ihanet etmekten uzak duranlara selam olsun. Allah sigara içmekten ve şişmanlıktan korusun." ifadelerine yer verdi.

Erdoğan Bayraktar'ın bu paylaşımını alıntılayan Turhan Çömez, "Ufak ufak işaretler, mesajlar geliyor. Hayra alamet bunlar. Bir nevi “demokratik tövbe” yani. Bir de “nasuh tövbesi” yapsanız bu iş olacak. Nedametiniz saraydan duyulmadan olmaz ama." dedi.

Ergenekon davasının yurtdışındaki tek sanığı İngiltere’de bulunan eski AKP milletvekili Dr. Turhan Çömez hakkında beraat kararı verilmişti. Turhan Çömez Londra'da yaşıyor.


NASUH TÖVBESİ NEDİR 


Odatv'de yeralan habere göre, Nasuh kelimesi de sözlükte “en halis, en safi ve en içten” anlamına gelir. Ayrıca bu kelime yırtığı, söküğü dikip kapayan, bozulanı ıslah eden ve hiçbir gedik bırakmayacak şekilde onaran manasını da içine almaktadır. Nasuh tövbesi, geçmişte yapılan günahlardan pişmanlık duyma, onları terk etmek ve bir daha dönmemek üzere karar vermektir. Pişmanlık duyulan günah kul hakkı ise, hakkı hak sahibine teslim etmektir.