CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP Genel Başkanı olarak parti grup toplantısında kendisine yönelik olarak 'Bay Kemal kadir kıymet bilmez' sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden güldüren yanıt verdi. 

Twitter'dan Erdoğan'ın sözlerine imalı gönderme yapan Kılıçdaroğlu, "Şahıs bugün grup toplantısında 'Bay Kemal, kadir kıymetimi bilmedi' demiş; dedim olabilir" diye yazdı.

Erdoğan ne dedi?

Dünkü grup toplantısında toplumun geniş kitleleriyle helalleşeceklerini açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP grup toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"Evet, dün helalleşme kavramında böyle bakan bir zatın bugün birden aydınlanma yaşayıp 180 derecelik bir dönüşle helalleşme peşine düşmesi ne kadar garip değil mi? Ey Kılıçdaroğlu sen önce başörtülü kızlarımızdan, bacılarımızdan helallik dile. Utanmadan, sıkılmadan, hala diyorsun ki onların hukukunu biz koruduk diyor. Hayatın yalan! Biz bu işin gerisindeki niyeti görmesek, diyeceğiz ki olabilir, insan değişebilir. Bay Kemal, ben seninle ilgili kazandığım davaları geri çektim mi? Çektim ama sen bunların kıymetini anlamadın. Sende bunu anlayacak bir yüz de yok. CHP aynı CHP, Kılıçdaroğlu aynı Kılıçdaroğlu, zihniyet aynı zihniyet. Sadece bunlara verilen rol değişti."