Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın anlattığı bir anıyı köşesine taşıdı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile sigara içen vatandaş arasında yaşananlara yazısında yer veren Can Ataklı, "Erdoğan yolda giderken yasak olmasına rağmen aracında sigara içenleri görünce işaret ediyormuş “At o sigarayı” diyormuş. Ama sigara içenler umursamıyormuş bile." ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN'I GÖRMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

"Bunun nasıl olduğunu ise bayağı merak ettim." diyen Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, "Çünkü Erdoğan’ın makam aracının camları hayli koyu. Kendisi başka bir araçtaki kişiyi görse bile o kişinin Erdoğan’ı görmesi hayli zor. Ayrıca Erdoğan’ın konvoyu o kadar hızlı hareket ediyor ki, yandaki bir aracın içindekini görmesi, ona işaret etmesi de çok kolay bir şey değil. Tabii bir de şu var, hangi araç Erdoğan’ın makam aracına o kadar yaklaşabiliyor ki. Erdoğan’ın geçtiği yollarda park etmiş araçlar bile önceden kaldırılıyor. Muhtemelen Erdoğan durduğu sırada gördüğü sigara içen birisine yaptığı işareti hatırlıyordur." yazdı. 

İşte, Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı'nın o yazısı:

Erdoğan yanından geçen arabada sigara içenlere nasıl işaret edebiliyor?
Gençlerle Dünya Tütünsüz Günü’nde sohbet eden Erdoğan ilginç bir gözlemini anlattı.

Konu arabasında sigara içenler.

Söyledikleri beni çok şaşırttı.

Nedenini anlatayım;

Erdoğan yolda giderken yasak olmasına rağmen aracında sigara içenleri görünce işaret ediyormuş “At o sigarayı” diyormuş. Ama sigara içenler umursamıyormuş bile.

Bunun nasıl olduğunu ise bayağı merak ettim.

Çünkü Erdoğan’ın makam aracının camları hayli koyu.

Kendisi başka bir araçtaki kişiyi görse bile o kişinin Erdoğan’ı görmesi hayli zor.

Ayrıca Erdoğan’ın konvoyu o kadar hızlı hareket ediyor ki, yandaki bir aracın içindekini görmesi, ona işaret etmesi de çok kolay bir şey değil.

Tabii bir de şu var, hangi araç Erdoğan’ın makam aracına o kadar yaklaşabiliyor ki.

Erdoğan’ın geçtiği yollarda park etmiş araçlar bile önceden kaldırılıyor.

Muhtemelen Erdoğan durduğu sırada gördüğü sigara içen birisine yaptığı işareti hatırlıyordur.