Milli Gazete, 'Arşiv Unutmaz' adı altında Milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın videolarını yayınlamaya devam ediyor.

Erbakan Hoca, geçmişte Siyonist  İsrail'in hedefinin Türkiye olduğunu söylemiş ve uyarmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siyonist İsrail ile normalleşme çabaları tepki ise topluyor.

Erbakan Hoca, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siyonist İsrail ile normalleşme çabasına cevap niteliği taşıyan geçmişte Meclis'te şu konuşmayı yapmıştı:

"Önce bu terörün arkasında dış güçler vardır. Bu terör Siyonist planın parçasıdır. Bu terörün kökünü ararsak bugünkü muharref Tevrat'a gider. Hepimiz biliyoruz ki İsrail bir dini devlettir. Tevrat'a bağlı olarak kurulmuştur. Muharref Tevrat bugün ne diyor 'Ayaklarınızın basacağı yer sizin olacak. Sınırınız İran'dan, Irak'tan, Fırat ırmağından garp denizine kadar olacaktır. Önünüzde kimse duramayacaktır. Mısır ırmağından büyük ırmağa, Fırat ırmağına kadar senin zürriyetine verdim'. Fırat dedikleri ne? Bizim Güney Doğu Anadolumuz. İşte İsrail'in gayesi muharref Tevrat'taki bu hudutlara sahip Büyük bir İsrail'i kurmaktır. Nitekim Theodor Herzl 1898 Siyonist kongresinin açılış konuşmasını yaparken 'Kuzeydeki sınırlarımız Kapadokya güneyde de Süveyş Kanalı'na kadar uzanıyor' diye Tevrat'taki bu cümleyi daha açık bir şekilde belirtmiştir."