Depremzede Çocuklar İçin Yardım Kampanyası BaşlatıldıHer Daim İyilik Yardım Grubu, depremzede çocuklar için yardım kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde toplanan oyuncak, giyim ve gıda malzemeleri depremden etkilenen çocuklara dağıtılacak.

Her Daim İyilik Yardım Grubu Sözcüsü Salih Küçüktepe, yaptığı açıklamada,"Bu kampanyayı gönüllü arkadaşlar üzerinden başlattık. İstanbul'dan, Ankara'dan, bir çok yerden malzemeler gelecek. Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri, çadır bölgelerindeki açık alanda Nasrettin Hoca ve palyaçolar eşliğinde çocuklara bu malzemeleri dağıtacağız." dedi.

Kampanyanın amacına ilişkin değerlendirmelerde bulunan  Salih Küçüktepe, "Biz geçen gün çadır alanlarını ziyaret ettik. Çocuklarımız çadırdan çıkamaz oldular. Bir anlamda travma geçirmeye başladılar. Okullar da ertelenince psikolojileri daha da bozulmaya başladı. Çocuklarından dolayı evlerine giremeyen, çadırda kalan yüzlerce insan var. Dolayısıyla bu çocukların geçirdikleri travmaları düzeltmek adına bir tane çikolata versek çok mutlu oluyorlar. Bir kardeşimizin yaşadığı olayı anlatayım; 10 gün çadırdan hiç çıkmayan çocuk, bir arkadaşımızın çadıra girip çikolata vermesiyle seviniyor. Dolayısıyla o çocuk heyecanlanıyor ve dışarı çıkıyor ve oynamaya başlıyor. Dolayısıyla çocuklarımız bu depremden çok etkilendi. Biz de buradan yola çıktık. Her Daim İyilik sloganıyla bir kampanya başlattık. Rabbim nasip etti, güzel sonuçlar aldık. Çok sayıda destek geldi. Gelen destekleri çocuklarımıza hediye edeceğiz." diye konuştu.